Wilt u ook profiteren van onze kennis en expertise? Bespreek de mogelijkheden!

Woningbouwverenigingen

Weening werkt voor Woningbouwverenigingen in Haarlem en omgeving. Het klein- en groot onderhoud van uw wooncomplexen staat nooit stil. Waar mensen samenkomen & wonen komt slijtage voor. Materialen worden ouder en weersomstandigheden helpen ook een handje mee. Het opstellen en het uit laten voeren van het een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is voor een woningbouwvereniging dan ook een must. Het proberen te bezuinigen hierop zal zich op een later tijdstip altijd wreken.

Ervaring & kennis MJOP

Weening Totaal Vastgoedonderhoud heeft de kennis en ervaring om ten behoeve van het totale onderhoud een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op te stellen. Vervolgens kan Weening de geplande werkzaamheden (periodiek) uitvoeren aan uw gebouwen. Een goed meerjaren onderhoudsplan werkt op de langere of kortere termijn altijd in uw voordeel.

Vastgoedonderhoud bij woningbouwverenigingen

Los van een vooraf vastgesteld onderhoudsplan heeft een woningbouwvereniging regelmatig te maken met onvoorziene manco’s in laagbouw, appartementen en flats. Sommige reparaties komen voor rekening van de huurders, maar er zijn ook reparaties die u als eigenaar of verhuurder op zich dient te nemen. Denkt u o.a. aan wand- en contactdozen, vensterbanken, daken, dakgoten, stucwerk, hang- en sluitwerk, kapotte keuken- en inbouwkasten, enz. Voor deze onverwachte gebreken en reparaties, die vaak niet lang uitgesteld kunnen worden, bent u bij Weening Totaal Vastgoedonderhoud aan het juiste adres.

Wooningbouw

Hoe gaat Weening te werk

Hoe Weening ook uw woningbouwvereniging kan ontzorgen?

Projecten

Weening Totaal Vastgoedonderhoud werkt voor woningbouwverenigingen in- en rondom Haarlem. Ook voor uitgebreide adviezen over een MJOP en voor ongepland klein- en groot onderhoud kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Kijk voor de contact mogelijkheden op onze contactpagina.

VCA VGM Checklist Aannemers logo
Alles onder één dak bij Weening Totaal Vastgoedonderhoud.
  • Schilders

  • Stucadoors

  • Timmermannen

  • Electriciens

  • Dakdekkers

  • Loodgieters

  • Vloerspecialisten