Weening Totaal Vastgoedonderhoud – uw allround schilders-, bouw en onderhoudsbedrijf

Weening Totaal Vastgoedonderhoud

Van onderhouds- en schilderbedrijf naar een compleet bouwbedrijf

Al meer dan 25 jaar onderhoudt, verfraait en beschermt Weening Totaal Vastgoedonderhoud met een enthousiast team specialisten een diversiteit aan duurzaam schilderwerk & onderhoud. Een verscheidenheid aan bouwgerelateerde activiteiten is daar sinds 2010 aan toegevoegd.

Al meer dan 25 jaar onderhoudt, verfraait en beschermt Weening Totaal Vastgoedonderhoud met een enthousiast team specialisten een diversiteit aan duurzaam schilderwerk & onderhoud. Sinds de bouwgerelateerde activiteiten in 2010 aan ons bedrijf zijn toegevoegd, kunt u bij ons terecht voor alle denkbare schilder- bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Weening Totaal Vastgoedonderhoud is een gerenommeerd bedrijf met gecertificeerde medewerkers en een schat aan kennis en ervaring. Vakkundigheid en veelzijdigheid, gecombineerd met een soepele bedrijfsvoering, maakt Weening bij uitstek dé geschikte partner voor onze opdrachtgevers. Wij hebben in de afgelopen decennia vele kleine en grote projecten voor scholen, wooncomplexen (VvE’s), woningbouwverenigingen, de Rijksgebouwendienst, aannemers, en particulieren mogen realiseren.

De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en het eigentijdse vakmanschap resulteert in een duurzame en kwalitatief hoge afwerking van uw object. Een belangrijk uitgangspunt bij Weening zijn de eisen & wensen van onze opdrachtgevers. U als opdrachtgever staat bij ons centraal, wij beloven u een optimale en prettige samenwerking.

Met een schat aan ervaring op zak is onze blik gericht op de toekomst van het vastgoedonderhoud. Milieu, nieuwe materialen, duurzaamheid, jonge generaties en aangepaste wetten & bouwvoorschriften: Weening blijft bij de tijd en kijkt zelfs verder dan het hier en nu.

Onze visie, doelstelling en missie zijn gebaseerd op het succesvol bedienen van onze opdrachtgevers. Weening streeft een optimale samenwerking na en helpt mee de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Dit doet Weening op het terrein van bouwkundige vastgoedinspectie & advies, tot aan bouwkundig onderhoud zoals schilderwerk, glaszetten, gevelherstel, betonherstel, vloercoatings, gevelreiniging of kozijnvervanging.

In de ketensamenwerkingsverbanden focust Weening Totaal Vastgoedonderhoud zich op het vastgoedmanagement en het verbeteren van processen & effectiviteit op het gebied van onderhoud & renovatie. De doelstelling bestaat uit lagere kosten en duurzamere investeringen zonder verlies van kwaliteit. Daarmee wil Weening Totaal Vastgoedonderhoud aan de klantvraag en de belangen van huurders van nu en morgen blijven voldoen. Bij Weening zijn we gemotiveerd om continue te verbeteren en te innoveren.

Missie

Het is onze missie om een toonaangevend multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf te blijven. Weening wil haar positie in de regio Haarlem en omstreken behouden en versterken. Onze vakkundigheid en veelzijdigheid zullen wij op zijn minst consolideren en waar nodig verbeteren.

Soepele bedrijfsorganisatie

Onze efficiënte maar vooral soepele bedrijfsorganisatie staat garant voor korte communicatielijnen, overzichtelijke en transparante offertes en scherpe tarieven. Wij zijn zeer flexibel en garanderen opleverdata zonder verschuivingen.

Sterk in samenwerken

Het team van Weening Totaal Vastgoedonderhoud bestaat uit gespecialiseerde en gedreven medewerkers. Weening wordt versterkt door samenwerkingsverbanden met betrouwbare ketenpartners die de door ons vereiste normen en waarden hanteren.

Resultaat Gericht Samenwerken is maatwerk bij uitstek. Het leveren van meetbare prestaties staat daarin voorop, volledig afgestemd op uw eisen & wensen en uw budget. Het overeengekomen kwaliteitsniveau van uw vastgoed wordt door ons voor vele jaren gegarandeerd. De onderhoudsperiode is flexibel, de opdrachtgevers houden de regie en u bent gevrijwaard van budgettaire verrassingen.

Een resultaatgerichte samenwerking is wat Weening Totaal Vastgoedonderhoud ambieert voor zowel planmatig onderhoud als grootschalige renovaties. Resultaatgerichte samenwerking leidt tot het reduceren van kosten en doorlooptijden. Het bevordert de realisatie van haalbare planningen en de waarborging van kwaliteit. Deze parameters genereren prestatie- & budgetgaranties en een hoge tevredenheid bij alle betrokkenen.

Uit de publicatie “Meetbare financiële voordelen, prestatiegericht samenwerken bij onderhoud” van de SBR (onderzoeksbureau van de TU-Delft) blijkt dat er ten opzichte van traditioneel onderhoud een gemiddelde kostenbesparing van 20% te bereiken is door resultaatgericht onderhoud.

Kortom: Resultaat Gericht Samenwerken is het instrument voor kostenreductie en risicobeheersing.

In onze bedrijfstak zijn er tot dusver twee keurmerken en twee erkenningsregelingen waarmee je je als bedrijf kunt onderscheiden in de markt. Zo is OnderhoudNL garantie (voorheen de AF-Erkenningsregeling) zowel het keurmerk als de erkenningsregeling voor gegarandeerde vakkwaliteit van glas-, schilder-, en behangbedrijven. Daarnaast bestaat het VGO-keur als keurmerk voor het daadwerkelijk in huis hebben van resultaatgericht samenwerken. Bij OnderhoudNL Restauratieschilders zitten de erkende restauratieschilders. Die vallen onder het keurmerk van de Erkenningsregeling Restauratiewerk Monumentenzorg. In alle gevallen verzorgt OnderhoudNL de secretariaatswerkzaamheden.

OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhoudsbedrijven, en de glaszetbedrijven. Met ruim 2.500 aangesloten bedrijven in 6 marktsegmenten c.q. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. Door het professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst.

Weening Totaal Vastgoedonderhoud werkt volgens de VGM Checklist Aannemers (VCA). De VCA is een breed geaccepteerde standaard en waarborgt dat er veel aandacht wordt besteed aan veilig, gezond en milieubewust werken. Zo hebben alle medewerkers opleidingen en trainingen gevolgd om op verstandige wijze hun werk uit te voeren. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van veilig & gekeurd gereedschap en verantwoorde materialen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Schilder met kleuren staaltjes Weening Totaal Vastgoedonderhoud

Weening Totaal Vastgoedonderhoud

Wateringweg 155
2031 EG Haarlem
Telefoon: 023-551 2510
E-mail: info@wweening.nl

Weening Totaal Vastgoedonderhoud ook voor u laten werken?