Wilt u ook profiteren van onze kennis en expertise? Bespreek de mogelijkheden!

Rijksgebouwendienst en monumenten

Rijksgebouwen

De beheerders van rijksgebouwen hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buiten- en binnen schilderwerk is meestal de  belangrijkste post binnen het totale onderhoudsbudget. Achterstallig schildersonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van gebruikscomfort, maar uiteindelijk ook tot hoge herstelkosten.

Rijksgebouwen hebben vaak een publieke functie. Bij een representatieve functie hoort een goed onderhoudsniveau. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, bestendigheid en toegankelijkheid zijn zaken waar men voldoende rekening mee moet houden. Weening Totaal Vastgoedonderhoud biedt een totaalpakket met oog voor al deze aspecten.

Monumenten

Achterstallig onderhoud van monumenten resulteert in vermindering van de waarde en de mogelijke verkoopbaarheid ervan. Weening zet in op duurzaam onderhoud van deze objecten. Monumenten moeten voldoen aan wettelijke eisen. Materialen en kleuren kunnen bijvoorbeeld vastgesteld zijn. Weening Totaal Vastgoedonderhoud levert en gebruikt de juiste materialen, zodat het pand er na herstel weer jaren tegen kan, met inachtneming van de geldende wetten.

Rijksgebouwendient

Hoe gaat Weening te werk

Projecten

Hoe Weening ook u kan ontzorgen?