Allround schilders- & onderhoudsbedrijf in Haarlem en omstreken

Buiten schilderwerk

Om de kwaliteit van uw vastgoed optimaal te houden, is het van belang dat het schilderwerk aan de buitenzijde optimaal is.  Dit onderhoud dient periodiek te gebeuren en geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar draagt ook bij aan de levensduur van het vastgoed. Heeft uw een (vakantie)woning of bent u voorzitter van de VvE? Groot of klein project? Bij Weening Totaal Vastgoedonderhoud bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.

Het onderhouden van uw pand bestaat vaak uit meer dan even een nieuw laagje verf aanbrengen. Soms zijn het tuinhek, de dakgoten, de kozijnen, of het hang-en sluitwerk aan vervanging toe. Er kan ook schade aan de voegen, het beton of het hout zijn, dat dan eerst hersteld moet worden. Pas na de combinatie van alle noodzakelijke werkzaamheden wordt het beste resultaat bereikt. Soms heeft u het geluk dat een simpel likje verf wél genoeg is. Van dit simpele karweitje tot het hiervoor opgesomde totaalonderhoud: Wat voor u een kopzorg is, is voor Weening Totaal Vastgoedonderhoud een eitje.

Buiten Schilderwerk Weening

Bij totaal schilderwerk kunt u denken aan het onderhouden van een appartementencomplex. Onze schilders worden dan aangestuurd door de VvE, om zo het gehele complex in één keer te voorzien van een frisse uitstraling die direct bijdraagt aan de kwaliteit het hele complex. Ook bij twee-onder-een-kapwoningen is dit een prima oplossing. Zo loopt u altijd synchroon met de buren en ontstaat er geen kleurverschil.

Zowel de voor-, zij- en achtergevel zijn onderhevig aan goed onderhoud. Denk aan het reinigen, het aanbrengen van nieuwe voegen, de renovatie van metselwerk en het impregneren. Maar natuurlijk ook het schilderwerk van uw houten raam- en deurkozijnen en/of de gehele gevel.

De voorgevel is het visitekaartje van de woning, die periodiek dient te worden bijgehouden. Weening Totaal Vastgoedonderhoud zorgt niet alleen voor kwaliteit, maar ook dat het werk in een snel tempo wordt uitgevoerd. Daarnaast kunt u ten alle tijden uw vastgoed gebruiken op de manier zoals u gewend bent en heeft u er verder geen omkijken naar. Wij verzorgen de voorbereiding en zorgen dat alles nadien weer netjes opgeruimd is.

Als u de huidige kleur van uw gevel wilt behouden dan heeft Weening Totaal Vastgoedonderhoud de techniek in huis om exact diezelfde kleur te berekenen. Weening garandeert hetzelfde onderhoud zoals u dat gewend was, zelfs als u niet eerder klant bij ons was.

Voordelen

Kiest u voor Weening Totaal Vastgoedonderhoud, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit binnen de afgesproken tijd

  • Vakschilders met extra knowhow

  • 100% garantie op het eindresultaat

  • Duurzame en innovatieve materialen

Schilderwerk

Zowel voor de particulier als de zakelijke klant. Denk aan:

  • (Vakantie)woningen en bedrijfspanden

  • Appartementencomplexen en (sociale) huurwoningen

  • Monumenten / beschermd stads- of dorpsgezicht

  • Verzekeringswerk en herstelwerk na schade

Schilderwerk offerte aanvragen?

Bij Weening Total Vastgoedonderhoud kunt u heel gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om via de contactpagina direct contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken of om een afspraak te maken. Onze offertes zijn altijd overzichtelijk en transparant.

Ons werkgebied reikt tot een straal van ongeveer een uur rijden vanaf ons kantoor in Haarlem.

25 jaar gespecialiseerde Schilder blauw

Weening kan ook úw schilderwerk verzorgen