Wilt u ook profiteren van onze kennis en expertise? Bespreek de mogelijkheden!

Weening is er voor uw school onderhoud

Ook school onderhoud is één van de kerntaken bij Weening Totaal Vastgoedonderhoud. Het onderhouden van vastgoed waarin onderwijsinstellingen zijn gehuisvest, vraagt een strakke gecoördineerde planning, zodat primaire functie niet verstoord wordt. Veiligheid, wettelijke voorschriften en comfort vragen bij aanpassingen en onderhoud van scholen om extra aandacht.

Klaslokalen, gemeentelijke ruimten, toiletten, schoolpleinen, fietsenstallingen, opslagruimte en lerarenkamers. Elke ruimte heeft van tijd tot tijd onderhoud of een verbetering nodig. Weening Totaal Vastgoedonderhoud is in deze bij uitstek uw partner om deze werkzaamheden uit te voeren, zonder dat uw onderwijsfunctie onderbroken of gestoord wordt.

Onderhoud tijdens vakanties

In de meeste gevallen wordt het onderhoud tijdens de schoolvakanties ingepland, wat betekent dat het onderhoudsbedrijf voldoende kennis en capaciteit in huis moet hebben om in een korte tijd het onderhoud te realiseren. Met al deze aspecten wordt door Weening ruimschoots rekening gehouden. Bij Weening zorgen we altijd voor het gewenste resultaat binnen de afgesproken tijd.

Voor meer informatie over (periodiek) onderhoud aan schoolgebouwen, kunt u het contactformulier ingevuld aan ons verzenden of telefonisch contact opnemen met een van onze adviseurs.

School schilderwerk wanden bibliotheek werknemer Weening

Hoe gaat Weening te werk

Onze school projecten

Onderhoud nodig aan uw onderwijsinstelling?