Allround schilders- & onderhoudsbedrijf in Haarlem en omstreken

Binnen schilderwerk

Omdat binnen schilderwerk niet afhankelijk is van de weersomstandigheden kunt u op elk moment in het jaar hiervoor kiezen. Goed schilderwerk is zowel van technisch als esthetisch belang, omdat het beschermt én verfraait. Binnen schilderwerk wordt vaak gecombineerd met stukadoorswerk, behang en andere wandafwerkingen. Vaak is het ook tijd om de vergeelde of ouderwetse wandcontactdozen te vervangen. Bij Weening Totaal Vastgoedonderhoud kunt u terecht voor een vakschilder die verrijkt is met al deze extra vaardigheden. In elk blik dat wij opentrekken zit niet alleen de juiste verf maar de complete inhoud voor uw hele project.

School Onderhoud & schilderwerk wanden werknemer

Van de voor- tot de achterdeur en van de nok tot de kelder, geen enkele vloer, muur, plafond of trap ontkomt aan de tand des tijds. Weening Totaal Vastgoedonderhoud onderhoudt, renoveert en werkt elk bouwdeel volgens de modernste technieken en met de beste merken verf af. Voor bijna elke ondergrond (beton, gips, metaal, hout, kunststof, enz.) leveren we de juiste verf.

Uw plafond weer stralend wit? Of de nieuwste “kleur van het jaar” op de muren? Het kan allemaal. Snel en zonder rommel. Ook is het mogelijk om dit mee te nemen in het periodieke allround onderhoudswerk voor VvE en zakelijke klanten.

Weening levert verschillende soorten spuitwerk. U kunt kiezen voor spackspuiten, dun pleisterwerk en egaal met latex. Altijd zonder banen, strepen of kleurverschil. Net als bij al onze andere diensten krijgt u hier ook de kwaliteitsgarantie erbij.

Voordelen

Kiest u voor Weening Totaal Vastgoedonderhoud, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit binnen de afgesproken tijd

  • Vakschilders met extra’s

  • 100% garantie op het eindresultaat

  • Duurzame en innovatieve materialen

Schilderwerk

Zowel voor de particulier als de zakelijke klant. Denk aan:

  • Kleine en grote ruimtes

  • (Vakantie)woningen en bedrijven

  • VvE, gemeenten en openbare gebouwen

  • Verzekeringswerk en herstelwerk na schade

Schilderwerk offerte aanvragen?

Bij Weening Total Vastgoedonderhoud kunt u heel gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om via de contactpagina direct contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken of om een afspraak te maken. Onze offertes zijn altijd overzichtelijk en transparant.

Ons werkgebied reikt tot een straal van ongeveer een uur rijden vanaf ons kantoor in Haarlem.

25 jaar gespecialiseerde Schilder blauw

Weening kan ook úw schilderwerk verzorgen