Allround schilders- & onderhoudsbedrijf in Haarlem en omstreken

Stukadoor

De stukadoors van Weening Totaal Vastgoed zijn vakmannen die een afwerklaag aanbrengen op muren en plafonds. Vaak denk men hierbij aan het interieur van een woning of ander gebouw. Maar ook buitenmuren kunnen gestuukt worden. Gaten en scheuren kunnen worden opgevuld, hierdoor worden muren en plafonds beschermd en/of verfraaid.

Een afwerklaag kan bestaan uit pleister of specie van uiteenlopende samenstelling. Spackspuiten  en spachtelputz behoren ook tot de mogelijkheden. Nadien kan er door Weening geverfd worden. Zoals u ziet bestaan er legio mogelijkheden. Zelfs uw badkamer -volgens een van de laatste trends- een betonlook geven over uw tegels heen is mogelijk! Graag legt een adviseur van Weening Totaal Vastgoedonderhoud u de verschillen uit en onderzoekt welke mogelijkheden toepasbaar zijn in uw woning. Bel ons voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Stukadoor

Voordelen

Kiest u voor Weening Totaal Vastgoedonderhoud, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit binnen de afgesproken tijd

  • Vakschilders met extra’s

  • 100% garantie op het eindresultaat

  • Duurzame en innovatieve materialen

Stukadoorswerk offerte aanvragen?

Bij Weening Total Vastgoedonderhoud kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om via de contactpagina direct contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te spreken. Onze offertes zijn altijd overzichtelijk en transparant.

Ons werkgebied reikt tot een straal van ongeveer een uur rijden vanaf ons kantoor in Haarlem.

25 jaar gespecialiseerde Schilder blauw

Weening; schilder & stukadoor in één