Vastgoedbeheerders

Wat kunnen wij u bieden

Het onderhoud van buiten- en binnen schilderwerk vergt bij vastgoedbeheerders in verhouding een groot deel van het totale onderhoudsbudget. Daarom gaan we graag eerst met u rond de tafel voor een kennismaking en een projectbespreking. Voor duurzaam onderhoud stellen wij een programma op dat rekening houdt met uw keuzes. Uw eisen vertalen wij naar technische voorschriften en komen met een maatoplossing die wij tijdens de realisatie begeleiden.

Werkgebied

Ons werkgebied reikt tot ± 60 km van onze vestiging te Heemstede .

Snelle oplevering

Bij al onze diensten staat de zorgvuldige aandacht voor bewoners en gebruikers centraal. Hierdoor krijgen we doorgaans alle medewerking, zodat ook ingrijpende renovaties mogelijk zijn. Onze efficiënte planningen zijn ingericht op optimale doorlooptijd, duurzame kwaliteit en op snelheid.

Van planning tot uitvoering

Bij Weening schilderwerken heeft u één loket voor alle werkzaamheden. We overleggen met u de exacte werkzaamheden, de wijze van uitvoering en de planning. Ons werk stellen wij op in transparante rapportages, analyses en kostenramingen. Onze planning is gericht op kwaliteit en snelle oplevering'

Ook te vinden onder overheid en vve in combinatie met kantoorpanden , kantoren , monumentale panden , onderwijsinstellingen , overheid , vastgoedbeheerders , Vereniging van Eigenaren (VvE) en woningbouwcorporaties.

Voor klanten uit Aerdenhout , Alkmaar , Amstelveen , Amsterdam , Beverwijk , Bloemendaal , Castricum , Haarlem , Halfweg , Heemstede , Heiloo , Hoofddorp , IJmuiden , Lisse , Noordwijk , Overveen , Santpoort , Uitgeest , Velsen , Vogelenzang , Zandvoort en Zwanenburg