Houtrot herstel

Houtrot is in Nederland een veel voorkomend probleem. Goed en tijdig onderhoud is essentieel voor de kwaliteit van uw houtwerk. Gelukkig zijn de meeste schades prima te voorkomen en ook eenvoudig te herstellen.

Wij beschikken over gecertificeerde houtrotspecialisten die iedere vorm van houtrot kunnen herstellen, of het nu gaat om kleine reparaties (epoxy herstel), lamineren, deelvervanging of totale bouwdelen vervangen, Weening verzorgt het aanpakken van houtrot volledig. 
 

              

 

 Ondanks de kans op houtrot blijven we in Nederland toch houtenbouwdelen gebruiken:

 
Hout is één van de oudste en volgens velen één van de mooiste bouwmaterialen ter wereld. Bij het productieproces van houten bouwmaterialen wordt aanzienlijk minder energie gebruikt dan bij andere technieken. Daarnaast is hout van nature een goed isolerend product, de duurzaamheid is enorm en het is op termijn voordeliger dan andere bekende bouwmaterialen. Bovendien zal het product tot in lengte van dagen ‘uit voorraad’ leverbaar zijn met behulp van duurzaam bosbeheer. Met andere woorden: hout is de natuurlijke keuze voor de bouw.
 
Goed geplaatst en onderhouden geveltimmerwerk draagt daarnaast ook nog eens bij aan een betere leefbaarheid en sfeer in de woonwijken. Hout zorgt voor een extra dimensie in het wonen en leven. En hout kan – mits goed onderhouden – eeuwenlang mee. Daarom is het voor een vakman één van de dankbaarste materialen om te onderhouden. In een vierseizoenenland als Nederland, met verschillende weertypen variërend van zonnig tot nat en van warm tot koud, krijgt hout wel wat te verduren.

Wanneer u te maken krijgt met houtrot, dan is het goed om te weten dat wij dit volledig kunnen herstellen en uw hout de kracht teruggeeft en uw houtwerk de uitstraling krijgt van nieuw hout!

 
Vraag eenvoudig een offerte aan voor Houtrot herstel

Ook te vinden onder behandelen houtrot , epoxyreparatie , houtrot saneren , houtrot weghalen , houtrotbehandeling , houtrotreparatie en houtrotverwijdering in combinatie met appartementen , bungalows , kantoorpanden , kantoren , monumentale panden , onderwijsinstellingen , overheid , particulieren , tussenwoningen , vastgoedbeheerders , villa's , Vereniging van Eigenaren (VvE) en woningbouwcorporaties.

Voor klanten uit Aerdenhout , Alkmaar , Amstelveen , Amsterdam , Beverwijk , Bloemendaal , Castricum , Haarlem , Halfweg , Heemstede , Heiloo , Hoofddorp , IJmuiden , Lisse , Noordwijk , Overveen , Santpoort , Uitgeest , Velsen , Vogelenzang , Zandvoort en Zwanenburg