Bedrijf in Santpoort

Ruim 25 jaar verfraait en beschermt Weening schilderwerk & onderhoud met haar enthousiaste team medewerkers vakkundig een diversiteit aan schilderwerkzaamheden aan tal van projecten voor vele opdrachtgevers.

Wij zijn een Heemsteeds gecertificeerd bedrijf in Santpoort met zeer toegewijde medewerkers, wij hebben gedegen kennis van zaken, een schat aan ervaringen en een nuchtere mentaliteit. Deze ingrediënten zijn belangrijke pijlers voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening in de schildersbranche.

De sterke en persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en het eigentijdse vakmanschap resulteert aldoor in duurzame en representatieve afwerking, ons uitgangspunt hierin zijn de eisen & wensen van de opdrachtgevers. U als opdrachtgever staat bij ons centraal, wij beloven u een optimale samenwerking.

Waar staan wij voor

Onderhoud van uw woning, wooncomplex en/of vastgoed is onze specialiteit dat hebben wij de afgelopen 25 jaar naar tevredenheid van onze opdrachtgevers wel bewezen. Onze visie, doelstelling en missie zijn gebaseerd op het bedienen en ontzorgen van onze opdrachtgevers het nastreven hiervan houd ons scherp. Wij beloven u een optimale samenwerking.

Onze visie

Door continu te blijven investeren in opleidingen & innovatie en ontwikkeling maken wij het mogelijk om ook voor de toekomst onze opdrachtgevers optimaal te blijven bedienen.

Onze missie

Een toonaangevend onderhoudsbedrijf te blijven en onze positie in de regio te behouden en daar waar mogelijk is te versterken. Onze goede en duurzame kwaliteit zullen wij op zijn minst consolideren en er naar streven deze te verbeteren. Schilderwerk is onze passie...

Soepele bedrijfsorganisatie

Onze efficiënte maar vooral soepele bedrijfsorganisatie staat garant voor korte communicatielijnen, overzichtelijke en transparante offertes en scherpe tarieven. Wij zijn zeer flexibel en garanderen opleverdata zonder verschuivingen.

Sterk in samenwerken

Ons Team bestaat uit gespecialiseerde en gedreven medewerkers versterkt door onze samenwerkingsverbanden met ketenpartners die wij vertrouwen en dezelfde normen en waarde als wij hanteren.

Ook te vinden onder Schilder en Schildersbedrijf in combinatie met appartementen , kantoorpanden , kantoren , monumentale panden , onderwijsinstellingen , overheid , particulieren , tussenwoningen , vastgoedbeheerders , Vereniging van Eigenaren (VvE) en woningbouwcorporaties.

Voor klanten uit Aerdenhout , Alkmaar , Amstelveen , Amsterdam , Beverwijk , Bloemendaal , Castricum , Haarlem , Halfweg , Heemstede , Heiloo , Hoofddorp , IJmuiden , Lisse , Noordwijk , Overveen , Uitgeest , Velsen , Vogelenzang , Zandvoort en Zwanenburg